Praktiske informationer

Vi håber på en rigtig god og spændende sæson med masser af sund og effektiv motion for både børn og voksne.

Læs mere Tilmeld dig

På frivilligt basis

ALT administrativt arbejde vi laver i foreningen herunder hjemmesiden, infomation ud, besvarelse af mails, opfølgning af hold og meget meget mere ALT DETTE FOREGÅR PÅ FRIVILLIGT BASIS. Samt ALT undervisning fra instruktørernes side, er noget de gøre i deres fritid ved siden af deres arbejde eller skolegang.

Aflysninger

Vi følger primært skolernes ferie. Men da Rådhussalen hører under kommunen har vi mulighed for at træne ekstra i skolernes ferie, men dette er primært kun voksen holdene, men det er op til den enkelte instruktør, så spørger hende eller ham op til ferierne.

Derudover kan der komme andre aflysninger i løbet af sæsonen, på grund af instruktøren bliver syg, kursuser eller andre arrangementer fra kommunens side af, som vi desværre ikke er herre over.
Ved sygdom gøre vi hvad vi kan for at finde en afløser til holdet, men hvis det ikke lykkes ville i få besked via sms.

Ved de andre aflysninger ville det orienteres ved opslag, instruktørinformation, her på hjemmesiden, evt via Facebook og instagram siden og evt. via sms.

Der gives ingen kulance pga. aflysning, sygdom eller ved at afløseren laver andet gymnastik. Vores kontingent er derfor holdt i den lave ende, da vi ved der kommer aflysninger

Træning – fremmøde

Alle tider er eksklusive tiden til omklædning. Vi forventer at du møder omklædt til de annoncerede tider…. så får alle mest ud af træningstiden. Der er omklædnings rum, samt badefaciliter på 1. sal som man er velkommen til at benytte.

Træningstiderne skal overholdes, respektere de hold der er før og efter din egen træning. Lad vær med at gå ind før tid og forlad igen salen igen til tiden.

Ansvar og forsikring

Pas på dine ejendele og undgå at lade værdier ligge i forhallen og i omklædningsrummene. Foreningen påtager sig ikke ansvaret for dine personlige ejendele.

Som udøver er du eller dit barn ikke automatisk dækket af en forsikring. Derfor er det en god idé at tjekke din eller jeres barns ulykkesforsikring, om/at den dækker eventuelle skader, du eller dit barn måtte pådrage jer under træning.

Husk at dine børn ikke automatisk er dækket under din ulykkesforsikring.

Foreningen har ikke en forsikring som dækker vores medlemmer.

Ordensregler

Da det er en offentlig bygning er der rygning forbudt inde i salen/salene og forhallen. Tager man nogle stole ned mens man venter, skal man sørge for at de bliver sat tilbage i stakken. Der henstilles til at man ikke går ind i salen/salene med udendørsfodtøj på.

Skriv til os

Formand Lene Thorning 26188633